Blew radio fuse and can't find it - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 15 (permalink) Old 05-06-2008, 11:49 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10
Level up: 32% Level up: 32% Level up: 32%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Blew radio fuse and can't find it

Well,

Blew my radio fuse. Pulled all of them and can't find anything. Anybody know the exact fuse ???

Thanks,
Shane
ssmith100 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 15 (permalink) Old 05-07-2008, 08:20 AM
Senior Member
Points: 5,487, Level: 47 Points: 5,487, Level: 47 Points: 5,487, Level: 47
Level up: 69% Level up: 69% Level up: 69%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
RedCommander's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,562
I know it's in the owners manual, unfortunately, that's out in my Jeep.

RedCommander is offline  
post #3 of 15 (permalink) Old 05-07-2008, 08:26 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10
Level up: 32% Level up: 32% Level up: 32%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
I basically pulled every fuse in the fuse panel last night and couldn't find a blown one. Stumped. Everything else is working fine. Checked under the dash and the fuse panel under the hood. Hopefully someone knows which one it is.

Shane
ssmith100 is offline  
post #4 of 15 (permalink) Old 05-07-2008, 08:30 AM
Senior Member
Points: 5,487, Level: 47 Points: 5,487, Level: 47 Points: 5,487, Level: 47
Level up: 69% Level up: 69% Level up: 69%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
RedCommander's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,562
Ok, less subtlety this time. Did you look in the owners manual for the radio fuse location?

Do you have the stock radio or did you install an aftermarket?

RedCommander is offline  
post #5 of 15 (permalink) Old 05-07-2008, 09:06 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10
Level up: 32% Level up: 32% Level up: 32%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
Looked in the owners manual but it doesn't really tell you anything. Factory radio will not work nor the Alpine with PAC harnes. It looks like the fuse is (#28, 20 amp, under the hood, Intergrated power module). Wife is in it today so I'll try it when she gets home.

Shane
ssmith100 is offline  
post #6 of 15 (permalink) Old 05-08-2008, 08:30 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10 Points: 516, Level: 10
Level up: 32% Level up: 32% Level up: 32%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10
All is well now. Was a blown fuse. Everything working fine.

Shane
ssmith100 is offline  
post #7 of 15 (permalink) Old 09-04-2009, 05:47 PM
Junior Member
Points: 648, Level: 12 Points: 648, Level: 12 Points: 648, Level: 12
Level up: 96% Level up: 96% Level up: 96%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
michaelg04's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25
since the image is gone, which fuse is it?
michaelg04 is offline  
post #8 of 15 (permalink) Old 12-23-2009, 11:39 AM
Junior Member
Points: 2,451, Level: 30 Points: 2,451, Level: 30 Points: 2,451, Level: 30
Level up: 1% Level up: 1% Level up: 1%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6
I had the Same exact problem as ssmith, the problem is that the fuse information in the manual does not say radio. It shows the AMP fuse location only. It is a bit of an optical illusion after I read through it 10 times I came online found this post went back and looked at my manual and it shows Fuse 28 Intergrated ICO (Audio)... I was looking for radio and the way they had Audio at the end in quotes I missed it too. My radi onow works fine also.
jfelix71 is offline  
post #9 of 15 (permalink) Old 12-23-2009, 11:55 AM
Junior Member
Points: 648, Level: 12 Points: 648, Level: 12 Points: 648, Level: 12
Level up: 96% Level up: 96% Level up: 96%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
michaelg04's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25
oh yea, i forgot to say i found the fuse to pull, but being at work now i can't recall what it was but it was in the fuse panel under the hood, not in the car
michaelg04 is offline  
post #10 of 15 (permalink) Old 12-29-2011, 12:56 PM
Junior Member
Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1
Level up: 7% Level up: 7% Level up: 7%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
I have been looking for the fuse for the radio myself and cannot find it. Any chance we can get an update of location?

Thanks in advance!
Khyten is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome