Cruise Control - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Jeep Commander Jeep Commander Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

» Sponsor Links
Go Back   Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

JeepCommander.com is the premier Jeep Commander Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-06-2011, 07:00 AM
hinchcliffe hinchcliffe is offline
Junior Member
Points: 13, Level: 1 Points: 13, Level: 1 Points: 13, Level: 1
Level up: 25% Level up: 25% Level up: 25%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Cruise Control

Had the Jeep at the shop to check my rev issue. After they diagnosed the TPS I have no cruise. No cruise after they checked and still no cruise after I changed the TPS. I push the steering wheel button and no indicator light. Something maybe they disconnected? Fuse, switch?

Where should I start digging?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-29-2012, 03:21 PM
Mbrockman5 Mbrockman5 is offline
Junior Member
Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1 Points: 12, Level: 1
Level up: 23% Level up: 23% Level up: 23%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Check the fuses. Something may have blown a fuse at some point during all that. Next, i would say, wouldbe wiring and plugs.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2012, 08:15 AM
Creek Creek is offline
Senior Member
Points: 8,830, Level: 63 Points: 8,830, Level: 63 Points: 8,830, Level: 63
Level up: 27% Level up: 27% Level up: 27%
Activity: 36% Activity: 36% Activity: 36%
 
Join Date: May 2006
Location: Orlando, FL
Posts: 798
I would take it back to the shop that did the work on the TSP.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:00 PM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.