I made a boo boo - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Jeep Commander Jeep Commander Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

» Sponsor Links
Go Back   Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

JeepCommander.com is the premier Jeep Commander Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-17-2013, 05:30 PM
Mach Par Mach Par is offline
Junior Member
Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1
Level up: 7% Level up: 7% Level up: 7%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
I made a boo boo

This afternoon I decided to tackle my project of fixing my broken horn issue. A while back the horn just randomly went off without stopping. I've had the horn relay unplugged since them. I took the cover to the steering wheel off and found that one of the wires for the horn had the shielding worn through and was making contact. I taped it up and put all the connectors back in place. Now, I have the airbag light glowing on the dash. Any idea on what it could be?

Thanks,

Ben
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-15-2013, 08:48 PM
joel1982 joel1982 is offline
Junior Member
Points: 46, Level: 1 Points: 46, Level: 1 Points: 46, Level: 1
Level up: 92% Level up: 92% Level up: 92%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
When You Unplugged it the computer would interpret that as an airbag deyployment.
The Dealer has to reset the computer.

Did you remove the airbag with the battery Still hooked up??
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2013, 10:04 PM
cico7's Avatar
cico7 cico7 is offline
Senior Member
Points: 27,845, Level: 98 Points: 27,845, Level: 98 Points: 27,845, Level: 98
Level up: 50% Level up: 50% Level up: 50%
Activity: 13% Activity: 13% Activity: 13%
 
Join Date: Sep 2007
Location: mid ohio
Posts: 5,593
Send a message via MSN to cico7 Send a message via Skype™ to cico7
Did you do anything to the airbag working on it?
Check your plugs under the seats make sure they didn't come loose.
I read another post about a fuse nder the dash was bad and when replaced the
Light went off. I had a problem with a fuse and the anti skid light came on.
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:05 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.