Fuse panel diagram?!? - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Jeep Commander Jeep Commander Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

» Sponsor Links
Go Back   Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

JeepCommander.com is the premier Jeep Commander Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-09-2008, 01:44 PM
djmaro76's Avatar
djmaro76 djmaro76 is offline
Senior Member
Points: 10,601, Level: 68 Points: 10,601, Level: 68 Points: 10,601, Level: 68
Level up: 38% Level up: 38% Level up: 38%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Oct 2006
Location: Illinois
Posts: 154
Fuse panel diagram?!?

My aftermarket radio just went dead last night. I can't get it to turn on with the power button.

My first thought is to check the fuses. Checking the fuses under the dash is quite confusing. I'm not finding a diagram that explains which fuse(s) I need to check. The owners manual gives the type/color of the fuse and the slot number. But the fuse slots are not numbered on the fuse block. So it's hard to tell which fuse i need to find.

I'm also not finding a tool to remove the fuses. This is the only vehicle I've owned that doesn't include a removal tool. I looked in the fuse panel under the hood and it's not there as well.

Anyone else run into this problem? It's hard to believe Jeep would make it so difficult to find and replace a simple fuse.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #3  
Old 01-09-2008, 07:52 PM
sgshap06 sgshap06 is offline
Junior Member
Points: 677, Level: 13 Points: 677, Level: 13 Points: 677, Level: 13
Level up: 54% Level up: 54% Level up: 54%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
My aftermarket radio stopped working once because of a fuse. It was one of the fuses under the hood that popped though. I can't remember exactly which one it was but check all of those as well.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2008, 08:32 AM
djmaro76's Avatar
djmaro76 djmaro76 is offline
Senior Member
Points: 10,601, Level: 68 Points: 10,601, Level: 68 Points: 10,601, Level: 68
Level up: 38% Level up: 38% Level up: 38%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Oct 2006
Location: Illinois
Posts: 154
I was able to find and fix the problem. My radio is a Kenwood KDC-x990. It goes into protection when it senses a short circuit or fault. I removed the fuse under the hood for the radio constant battery lead (memory wire) and put the same fuse back in. It reset the radio and I was good to go. Thats after I spent over an hour trying to remember my security code for the HU. Flippin Kenwood!!

btw.. if anyone ever needs to know how to reset the security code on a Kenwood HU, email me..

culguy76@hotmail.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.