Why Indicator Stays in Red? - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 07-21-2010, 04:22 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 345, Level: 6 Points: 345, Level: 6 Points: 345, Level: 6
Level up: 90% Level up: 90% Level up: 90%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2010
Location: Durango
Posts: 27
Send a message via MSN to Surfrman
Why Indicator Stays in Red?

Hi i would like to know why the Security Alarm System Indicator Light stays on in my Jeep i also drive few miles, and stays on.

Please someone knows whats happend?



Thanks
Surfrman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-21-2010, 05:23 PM
Senior Member
Points: 12,498, Level: 73 Points: 12,498, Level: 73 Points: 12,498, Level: 73
Level up: 12% Level up: 12% Level up: 12%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
rwmorrisonjr's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alexandria, VA
Posts: 2,337
Send a message via AIM to rwmorrisonjr Send a message via MSN to rwmorrisonjr Send a message via Yahoo to rwmorrisonjr
That usually happens when you use a key that's not coded to your vehicle in the ignition. Have you had a duplicate key made recently?

2006 XK Sport, 4.7l, QTII- many mods
----------------------------------------------------
'An armed society is a polite society. Manners are good when one may have to back up his acts with his life."- Robert A. Heinlein

"Men sleep peacefully in their beds at night because rough men stand ready to do violence on their behalf."- George Orwell



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
rwmorrisonjr is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-22-2010, 11:00 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 345, Level: 6 Points: 345, Level: 6 Points: 345, Level: 6
Level up: 90% Level up: 90% Level up: 90%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2010
Location: Durango
Posts: 27
Send a message via MSN to Surfrman
Well no, exactly, what i did was plug another pcm and he send me the PCM P0513 Incorrect Immobilizer Key, so i plug again my original pcm and thats what happend, so today is running normaly thanks.
Surfrman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome