Fuses Missing? - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-31-2010, 06:07 PM Thread Starter
Senior Member
Points: 1,855, Level: 25 Points: 1,855, Level: 25 Points: 1,855, Level: 25
Level up: 55% Level up: 55% Level up: 55%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Aug 2010
Location: Oxnard, CA
Posts: 117
Fuses Missing?





Rad Fan Hi
Rad Fan Lo
50amp for who knows what?
Adjustable Pedals (which I have and still work)
Rear Wiper/Rear Fog (which the wiper works)

Can anyone fill me in on what the story might be? I just bought the Jeep Sunday...
hoaxci5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-31-2010, 08:55 PM
Banned
Points: 6,103, Level: 50 Points: 6,103, Level: 50 Points: 6,103, Level: 50
Level up: 77% Level up: 77% Level up: 77%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ft. Wayne, Indiana
Posts: 1,406
I have the Rad Fan Hi, Low circuit breakers in place. I have rear heat/AC. There is a switch on the dash (on/off) and one in the rear (low, medium, high). Maybe this is what those two are for.
dhh3 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-29-2011, 03:14 AM
Junior Member
Points: 3,181, Level: 34 Points: 3,181, Level: 34 Points: 3,181, Level: 34
Level up: 88% Level up: 88% Level up: 88%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
suntee's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
did you ever find out why the 2 were missing? mine are also missing and i noticed that at times in traffic my temp gauge goes to the half way mark.
suntee is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 11-26-2011, 11:30 PM
Senior Member
Points: 10,247, Level: 67 Points: 10,247, Level: 67 Points: 10,247, Level: 67
Level up: 50% Level up: 50% Level up: 50%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2009
Location: socal
Own a Commander?: Yes
Model year: 2006
Trim Package: Sport
Power-Train: 4.7L V-8
4WD
If 4WD - system: QT-I
Current Mileage: 83k
Posts: 218
The fuse box is also used for dodges. The lower right hand corner of the lid diagram has "dodge*/jeep only ** " on it. If your hi/lo fan label has a single star, it was for a dodge application. You might try a meter on the connectors, and see if they have power to them. If not, then you most likely do not have the wiring installed to support it.
johnc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome