Static from aftermarket HU - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-12-2010, 10:21 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 17, Level: 1 Points: 17, Level: 1 Points: 17, Level: 1
Level up: 33% Level up: 33% Level up: 33%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Question Static from aftermarket HU

2006 Limited, 6 disc NAV MP3 VES. Installed Clarion HU with C2R-CHY4 and antenna adapter. Also installed 2 Boston Acoustic 12" G5's, 2 JL 500/1, and 2 farad cap. Everything works great except for the constant static, and HU doesnt pickup stations. There is static at all volume levels except 0. When i turn the AUX level input sensitivety from high to mid to low the static gets a bit quiter. I disconnected all amp power and rca to see if that was the interference but know luck. Any comments would be great!
Ghost23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome