2007 Park Assist Not Working - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Electronics / NAV Discussion This section contains discussion about the electronics system and NAV system in the Jeep Commander.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-04-2014, 12:06 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 6, Level: 1 Points: 6, Level: 1 Points: 6, Level: 1
Level up: 11% Level up: 11% Level up: 11%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
2007 Park Assist Not Working

I have a 2007 Commander. The Park Assist has stopped working. I get not light on the distance indicator lights above the liftgate, nothing shows up in the info center and the switch/button on the dash does nothing.

I have checked for a bad fuse and can't find any. The dash button/switch was giving me a problem when turning the Park Assist on/off just before the entire system stopped working.

I can't find any information about the Park Assist system.

Any ideas what could be the problem and how to fix it?

Thanks,

Preston
Preston is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Electronics / NAV Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome