Service TPMS? Help!! - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
Wheels / Tires This section contains discussion about wheels and tires for your Jeep Commander.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-08-2010, 12:45 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 3,314, Level: 35 Points: 3,314, Level: 35 Points: 3,314, Level: 35
Level up: 76% Level up: 76% Level up: 76%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Service TPMS? Help!!

I just noticed that my 07 Commander diplays a "service tire pressure monitoring system" warning from time to time (not very often - just once in a while). It flashes up, no warning bells, and then it goes away after 10 to 15 seconds. I searched through the other TPMS threads but couldn't find anything similar. Also, when it throws out this warning I looked at the monitor and the system is monitoring all of the wheels with the correct pressures and they are not too low - all were at 34 or 35 psi. I can't figure out what is going on - any help would be appreciated.

Thanks!!
bbeverly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > Wheels / Tires

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome