Introduction - Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum
New Member Section Drop in, say Hi and meet the community

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-23-2019, 09:11 AM Thread Starter
Junior Member
Points: 796, Level: 14 Points: 796, Level: 14 Points: 796, Level: 14
Level up: 96% Level up: 96% Level up: 96%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2018
Location: Upstate New York
Own a Commander?: Yes
Model year: 2006
Trim Package: Limited
Power-Train: 5.7L V-8 Hemi
4WD
If 4WD - system: QT-II
Current Mileage: 199,000
Posts: 1
Introduction

I am a new member--well I been since 2018. This is the first post introduction. I don't quite understand this forum stuff yet but I am sure I will figure it out. I come on here because I own a 2006 Commander 5.7L so I can see if other owners have issues like mine. I do find relevant information that helps me figure out solutions to my Commander; which I am finding is seemingly have many electrical issues!! Currently, my rear wiper is on even though it's off. I pulled the 30A amp out only to find I have no interior lights and heat/fan controls don't work. UGH!! The wiper fluid works, just won't turn off! It is not the relay fuse because there isn't one LOL. Something I just found out yesterday. I am clueless to figure this out. I did the disconnect negative terminal from battery. Stepped on the brake and the waited 20 mins before reconnecting neg on battery. Nope--still going like a possessed wiper. I don't think I can afford a trip to the dealer or any mechanic right about now. Is it electrical? I have read other posts with similar issues but I can not reply to these posts because I am a limited member Any suggestions to find the root of this issue that seems like other people are having as well?

Thanks for any help that could point me in the right direction!

Chief Commander
ChiefCommander06 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-25-2019, 07:39 AM
Super Moderator
Points: 19,886, Level: 89 Points: 19,886, Level: 89 Points: 19,886, Level: 89
Level up: 8% Level up: 8% Level up: 8%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%
 
Big Blue's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: East Coast of Florida
Own a Commander?: Yes
Model year: 2008
Trim Package: Sport
Power-Train: 4.7L V-8
4WD
If 4WD - system: QT-II
Current Mileage: 101,300
Posts: 4,873
Garage
Quote:
Originally Posted by ChiefCommander06 View Post
I am a new member--well I been since 2018. This is the first post introduction. I don't quite understand this forum stuff yet but I am sure I will figure it out. I come on here because I own a 2006 Commander 5.7L so I can see if other owners have issues like mine. I do find relevant information that helps me figure out solutions to my Commander; which I am finding is seemingly have many electrical issues!! Currently, my rear wiper is on even though it's off. I pulled the 30A amp out only to find I have no interior lights and heat/fan controls don't work. UGH!! The wiper fluid works, just won't turn off! It is not the relay fuse because there isn't one LOL. Something I just found out yesterday. I am clueless to figure this out. I did the disconnect negative terminal from battery. Stepped on the brake and the waited 20 mins before reconnecting neg on battery. Nope--still going like a possessed wiper. I don't think I can afford a trip to the dealer or any mechanic right about now. Is it electrical? I have read other posts with similar issues but I can not reply to these posts because I am a limited member Any suggestions to find the root of this issue that seems like other people are having as well?

Thanks for any help that could point me in the right direction!

Chief Commander
@ChiefCommander06

Welcome to the forum; since you're having electrical issues, this is the first piece of reading I'll give you that might help shed some light on things;

https://www.jeepcommander.com/forums...explained.html


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Big Blue; 04-25-2019 at 08:00 AM.
Big Blue is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum > Jeep Commander Discussion > New Member Section

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jeep Commander Forums: Jeep Commander Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Introduction and Newbie! gwar11d2 General Commander Discussion 24 07-26-2008 10:18 AM
Newby introduction with first question and need help Hemicommando1 General Commander Discussion 4 04-01-2008 10:08 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome