Jeep Commander Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello everyone,
Recently I got damaged the bumper of my jeep, got the alarm on the service alarm system.
I just get it back now all fixed up, but..
Turning on the car the 2 red light in the front and on the rear park system became red and the sensor is not working anymore....
What it could be??

it comes on several times during driving with the beep sound. i can stop the car and start it again and then its working fine again for a while.
but after driving at may get back on again with alarms several times. :mad:
 

·
Administrator
Joined
·
7,320 Posts
Hello everyone,
Recently I got damaged the bumper of my jeep, got the alarm on the service alarm system.
I just get it back now all fixed up, but..
Turning on the car the 2 red light in the front and on the rear park system became red and the sensor is not working anymore....
What it could be??

it comes on several times during driving with the beep sound. i can stop the car and start it again and then its working fine again for a while.
but after driving at may get back on again with alarms several times. :mad:
@Tonny Sørdal ;

Hello & Welcome to the forum;

Please complete your user profile signature as directed;

Important New Member information, Forum requirements & Forum rules. | Jeep Commander Forum

Sounds to me like your park assist module is shorted out - or could have been damaged from the rear bumper impact.

Replace your park assist module.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top