Jeep Commander Forum banner

1 - 20 of 30 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hello, looking for some pics of the commander with Light bar on top and light bar/push bar on front.... If anyone has any I would appreicate it.. Thanks:eek:
 

·
Super Moderator
Joined
·
14,914 Posts
Here's a few:



 

·
Super Moderator
Joined
·
14,914 Posts
Fish_n_Commander said:
Doh! they didnt pop up... the have a red X through the image
I can see them fine. Anybody else can't see them ? There are times when I get the dreaded little red x. I've always wondered what causes that. Any computer savy members that can explain this ?
 

·
Premium Member
Joined
·
2,265 Posts
I don't see anything at all.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,337 Posts
They're the new invisible Commander pics, kind of like Wonder Woman's plane.
 

·
Registered
Joined
·
577 Posts
That is the white Commander that is painted with a big red X on top.
 

·
Super Moderator
Joined
·
14,914 Posts
Yea, Yea, Yea. The pics look fine on my 'puter. You guys must be under-powered.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,265 Posts
If "invisible" is a new feature in the 08 models, I'll upgrade.
 

·
Registered
Joined
·
398 Posts
jeep5253 said:
Yea, Yea, Yea. The pics look fine on my 'puter. You guys must be under-powered.
Something is incorrect with the link to the site. You can post the link directly.
 

·
Super Moderator
Joined
·
14,914 Posts
SDBaja said:
Something is incorrect with the link to the site. You can post the link directly.
I didn't post a link. I copied & pasted the pics. I can see them in the thread.
 

·
Premium Member
Joined
·
12,578 Posts
They are a NO SHOW on my end
 

·
Registered
Joined
·
398 Posts
jeep5253 said:
I didn't post a link. I copied & pasted the pics. I can see them in the thread.
Here is the link you posted. It is pointed to photobucket.com with the following 3 jpegs. Sometimes if you move or relocate the images in photobucket it will come up with a red x. Your PC may be pulling the images out of cache wheras we hit a dead link. I might suggest you redo the link if you wish the share the images.

If you are the only one to see the images is the problem ours?

=jeep5253]Here's a few:

http://i158.photobucket.com/albums/t104/jeep5253/cmdr6a.1.jpg?t=1189189586
http://i158.photobucket.com/albums/t104/jeep5253/JJAZ8.jpg?t=1189189680
http://i158.photobucket.com/albums/t104/jeep5253/DSCI0037.jpg?t=1189189703
 

·
Premium Member
Joined
·
12,578 Posts
Those links did not get us there either.
 

·
Registered
Joined
·
1,562 Posts
jeep5253 said:

Here are the links originally posted, I have removed the img tags. None of those links work either.

So, here's a link to jeep5253's photobucket account. http://s158.photobucket.com/albums/t104/jeep5253/ I don't see any lightbars or lights.

Oh, and if you copy and paste photos into a post, it won't work for anyone else.
 
1 - 20 of 30 Posts
Top