Jeep Commander Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hello,

New member here with an 08 Jeep Commander 4x4 limited.

I have read several threads on this forum regarding the fuse to the Mygig radio. I have checked all of the fuses you guys have recommended on this forum and all fuses have checked out fine.

I'm on vacation right now in Colorado. I'm from San Antonio Texas. On the second day of our trip here, Mygig radio decided it didn't want to power on anymore. This means no navigation, no backup camera, no DVD for my 4 year old, satellite radio, etc. A real bummer for the trip home. I'm going to take it into the shop when I get home, but I thought I'd ask you commander experts here if you have any ideas. I'm stumped. I have no idea why it would suddenly not work. I don't know if it's because my Jeep isn't used to the low temps or what.....any info you can give would be highly appreciated!

thanks,
David
 

·
Premium Member
Joined
·
337 Posts
I have had that happen a couple of times with "My"-gig radio also. I have been lucky that after just disconnecting the neg battery cable for a minute or so each time it happened, fixed it.

Some day when I get more time I'll try to figure out why it did it in the first place.

Hope a simple step like this fixes you problem. I'll keep my fingers crossed.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #4
Well, I did that for about a half hour to no avail. Still searching for an answer....I'll let you know if I find anything.....taking it in to the dealership today and I don't really wanna pay the huge amount of money right. Sucks
 
1 - 4 of 4 Posts
Top