Jeep Commander Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
I had “bank 2, sensor 2” changed just over a week ago. I’ve put just about 300 miles on it since. This past Friday I got codes: P0456, P0457, P0700. Everything is factory, no modifications, fluids are all good and topped off during oil change last week. Never driven hard. Do you think that it’s coincidence it’s throwing codes and check engine light came on after O2 sensor was changed... Or is it possibly caused from the O2 sensor being changed maybe?
I have another gas cap that I’ll put on this evening and see if that helps.
It was impossible to change that sensor without having a rack...Thanks for any help!
 

·
Super Moderator
Joined
·
5,792 Posts
I had “bank 2, sensor 2” changed just over a week ago. I’ve put just about 300 miles on it since. This past Friday I got codes: P0456, P0457, P0700. Everything is factory, no modifications, fluids are all good and topped off during oil change last week. Never driven hard. Do you think that it’s coincidence it’s throwing codes and check engine light came on after O2 sensor was changed... Or is it possibly caused from the O2 sensor being changed maybe?
I have another gas cap that I’ll put on this evening and see if that helps.
It was impossible to change that sensor without having a rack...Thanks for any help!
https://www.jeepcommander.com/forums/58-diagnostic-trouble-codes-dtc/7381-code-p0456-%3D-evaporative-emissions-system-small-leak-detected.html

EDIT: Here is another thread that may be pertinent;

https://www.jeepcommander.com/forums/9-problems-dealer-service/74743-new-owner-new-problem.html
 
1 - 4 of 4 Posts
Top